Make Up Veronika

Moje ime je Veronika i želim Vam dobrodošlicu na svoju web stranicu. Profesionalni sam vizažista i nudim Vam šminkanje za vjenčanje, poseban dan, krstitke, maturalna večer, rođendan, promocija, snimanje spotova i setova te bilo koji događaj gdje želite izgledati najbolje i najljepše. Postići ćemo da vam make-up (od prirodnog do svečanog –dramatičnog looka) traje cijeli dan i noć te da izgleda lijepo na fotografijama.

Šminkam uz isključivo vrhunsku i profesionalnu kozmetiku svjetskih poznatih brendova kao što su Make up Forever, Mac, Kryolan, Anastasia Beverly Hills, Ysl, Chanel, Illamasqua ,The balm, Estte Lauder, Dior, Make-Up Atelier Paris, Nars, Bobbi Brown, Benefit te razni drugi brendovi visoke kvalitete s kojima na kraju napravimo predivan make up. Osim šminkanja nudim usluge ekstenzije trepavica i obrva, svečane frizure, trajni lak i ugradnja noktiju.

Završila sam srednju školu za frizera, a znanje i diplomu vizažista stekla sam u Arimed učilištu koje je priznato od strane Beauty School Los Angeles. Zatim sam svoje znanje usavršavala kod poznatih edukatorica Ane Minić i Anke Akrap. Od tada sam uporno radila na modnim revijama i vjenčanjima gdje sam stekla višegodišnje iskustvo i reputaciju najboljeg visažista na Hvaru.

Svoje usluge nudim na Hvaru i prema potrebi na drugim destinacijama. Hvar je jedna od najpopularnijih destinacija za vjenčanja na svijetu zbog svoje prirodne ljepote, neprocjenjive arhitekture i bogate povijesti. U poslijednjih nekoliko godina na Hvar dolaze parovi iz cijelog svijeta da bi rekli svoje sudbonosno DA.

Kako bi i vi zablistali u pravom trenutku izaberite nešto iz naše ponude.

Kontakt

Telefon: +385 98 922 3091
Email: info@makeupveronika.com

Lucije Rudan 35
Hvar,
Splitsko-Dalmatinska,
Croatia